OPTIMAL Hverdagshjelp(R) 

Rimelig, rent og pent...         tlf. 91785219 

Om Oss

Vår visjon er enkel:

-For deg i hverdagen-

Vi er nå tilsammen 30 blide ansatte som venter på å bistå deg.


De som jobber hos oss forholder seg til strenge etiske retningslinjer, og har selvfølgelig taushetsplikt.


Våre ansatte er håndplukket utifra kompetanse, personlighet og arbeidsmoral. Vi er stolt over staben vår og de er stolte over jobben sin.

En idè ble til...

Firmaet startet opp i 2011 med 2 bøtter 2 ansatte...


Tanken bak idèen var å gi de eldre litt ekstra hjelp i hverdagen. Vi begynte med renhold, men oppdaget fort at behovet var større og bredere, så etterhvert begynte vi med besøkstjenester, hjemmehjelp, vaktmester tjenester. Vi lyttet til hva kundene ville ha og utvikler oss som firma etter behovene som etterspørs.

 

Nøkkelordet vårt har alltid og fortsatt er, kvalitet. Det er hva som etterspørres i dagen samfunn. Etterhvert som vi utførte godt gjennoførte jobber, begynte folket å snakke.


Vi har på tidlig tidspunkt hatt et godt omdømme som en bedrift med kvalitets tjenester. Da opprettet vi tjenester med kvalitetsgaranti, noe som ble meget godt mottatt.


Vi fikk ganske tidlig etter oppstart flere gode og større avtaler som la grunnlaget for bedriften, de kundene har vi beholdt til den dag i dag.

I dag er vi...


Vi er 60 ansatte med 4 avdelinger: Renhold, Flytting, Transport og Vaktselskap. Vi har nylig åpnet avdeling på Tynset/Alvdal og Lillehammer. Vi har utleie av bemanning til hoteller.

Vi har flere hundre fornøyde privat-/bedrifts kunder. Vi har stor pågang og enkelte uker er det helt fulle lister. Vi ekspanderer og utvider i stor fart.


Vi er stolte av å kunne si at hos oss OPTIMAL Hverdagshjelp, kan vi tilby kundene full pakke!

Vi flytter, tømmer, kaster og rengjør boligen/kontoret ditt, du trenger ikke å gjøre noe.