OPTIMAL Hverdagshjelp(R) 

Rimelig, rent og pent...         tlf. 91785219 

Renhold

*Helgevask

*Full husvask

*Flyttevask


Vi utfører rengjøring etter ditt ønske om omfang og frekvens.

Vi vasker alt fra tak til gulv, ventiler, armaturer, listverk, avsatser, vinduspuss, grundig rengjøring av kjøkken inkluderer vask av kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn, og grundig vask av toaletter. Vi børster med andre ord ikke støvet under teppet, slik vår bransje ofte har rykte for å gjøre. En av de viktigste årsakene til vår eksistens er fornøyde kunder.


Vi tilbyr renhold til private husholdninger, bedrifter, butikker, borettslag og sameier, barnehager, legekontor etc i områdene:

Hedmark, Oppland, Akershus, Lillehammer og Tynset


Kvalitet er en selvfølge - derfor gir vi vaskegaranti og tredjepartsgarnti ved flyttevask! Vi stiller gjerne opp ved overtakelse for å sikre deg og oss om at overtaker er fornøyd.


For oss er det viktigste at du som kunde er fornøyd med våre tjenester. Vi strekker oss langt og enda litt lengere enn standarden for vår bransje krever. Dette fordi vi selv ville satt stor pris på kvalitet i renholdet hos oss.

Dersom du er usikker på hva ditt behov er, kan du trygt ta kontakt med oss for å komme i kontakt med en profesjonell fagperson. Vi tilbyr selvfølgelig gratis befaring slik at vi kan beregne omfanget helt presist.