OPTIMAL Hverdagshjelp(R) 

Rimelig, rent og pent...         tlf. 91785219 

Vi utfører mange tjenester.

Renhold og vaktmester


*Helgevask

*Full husvask

*Flyttevask

*Småreparasjoner snekker

*Mindre rørlegger reparasjoner

Vi kan ta helgevasken for deg!

Vi utfører rengjøring etter ditt ønske om omfang og frekvens.

Vi vasker alt fra tak til gulv, ventiler, armaturer, listverk, avsatser, vinduspuss, grundig rengjøring av kjøkken inkluderer vask av kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn, og grundig vask av toaletter. 

Hjemmehjelp

Vi har en hjemmehjelptjeneste. Dette er en privat tjeneste som ikke må blandes med kommunens hjemmehjelp.

Vi leverer tjenestene i: Hedmark, Oppland, Akershus, Oslo og Vestfold samt Agderfylkene.

Vi har god tid, du trenger ikke søke for å få tjenesten.

Vi hjelper deg med det DU ønsker og føler behov for innen de tidsrammer DU bestemmer. Vi kan variere fra gang til gang

i gjøremålene. Vi kan hjelpe til med handling i butikken, passe kjeledyret ditt eller hvis du bare ønsker selskap eller flyttet noen ting i huset.

Vi inngår en kontrakt med deg hvor vi sammen bestemmer dager, tidspunkter og hyppighet, samt hovedgjøremål. På den måten kommer dine ønsker og behov i fokus, noe som er svært viktig for oss.

Kontakt oss på telefon

917 85 219 eller send en E-post til: [email protected] dersom du ønsker å snakke med en av våre medarbeidere innen hjemmehjelp. Da kan du få mer informasjon om våre tjenester.

kontorvask

Vi besøker gjerne deres lokaler og skreddersyr en renholdsplan etter dine behov og ønsker. Tid, omfang og frekvens. En befaring av oss er selvfølgelig helt uforfliktende og gratis.

Vask av kontorer krever ekstra innsats når det gjelder kvalitet da dette er steder man oppholder seg hele arbeidstiden. Våre erfarne renholdere vet dette og setter pris på og få gjøre det rent og hyggelig for deg i din hverdag.

Vi leverer våre tjenester i: Hedmark, Oppland, Akershud, Oslo, Vestfold, Vest Agder og Øst Agder.

Alle våre medarbeidere har lang erfaring i renholdsbransjen, og vet å ivareta alle sikkerhetskrav samtidig som kvaliteten er på topp. Vi ønsker å strekke oss langt og lenger enn standarden i renholdsbransjen generelt. Det vet vi av erfaring at kundene setter stor pris på. Vi har strenge sikkerhetskrav til våre medarbeidere og forventer av dem den ypperste kvalitet på arbeidet.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre tjenester innen kontorvask.

Spør etter mere informasjon